Asiakastarinat

Asiakkaitamme

Meillä on aina ollut vahva halu auttaa, ymmärtää ja kuunnella asiakasta ja toteuttaa palvelumme parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi asiakkaidemme tyytyväisyys onkin paras todiste myös meidän osaamisestamme.

  • Kaikki
  • Ajoneuvoteippaukset
  • Ajoneuvoteippaus
  • Graafinen suunnittelu
  • Mainosteippaukset
  • Pintakäsittely
  • Teippaus
”Pienen yrityksen kannattaa painostaa ajoneuvon teippaukseen!”, toteaa Tero Siukkola tyynen rauhallisesti istuessa haastattelussa Cotecin hallissa.
2019 tammikuussa, vähän ennen moottoripyörämessuja, Biketeamin Tomi Kurkilahti oli jälleen yhteydessä Piiaan ja Juhaan. Yhteistyö oli alkanut jo paljon aikaisemmin yhteisestä kiinnostuksesta moottoripyöriin.
“Onnistuuko 100 teipattua taksia seuraavan kuukauden aikana?”
Olemme saaneet vuosien varrella olla mukana monessa mielenkiintoisessa  Toyota Auto Finland Oy:n tilaamassa projektissa.
Cotec Oy on ollut yhteistyössä Berner Oy:n kanssa vuodesta 2018 lähtien. KORREK Pro TFC keraamiset kestopinnoitteet olivat se ensimmäinen linkki yhteistyöhön.
“Olen erittäin tyytyväinen sekä auton ulkonäköön että teippauksen laatuun. Henkilökunta oli ystävällistä ja kommunikointi hoitui hyvin ja selkeästi. Jos tulee lisää teipattavia autoja niin tiedän kyllä mihin kääntyä, ja niin tiedät sinäkin joka tätä luet!”  Mattias Kinnunen LA-Kattohuolto Oy
Vuodesta 2017 lähtien Cotec Oy on suunnitellut ja toteuttanut kaikkiin Putkihait Oy:n ajoneuvoihin mainosteippaukset.
Cotec Oy:llä on jo monen vuoden hieno yhteistyö Autopilotti Suomi Oy:n kanssa. Autopilotti myy ja vaihtaa autoja Kehä IV Center alueella Vantaalla. Heidän tarjoama ammattimainen autojen välityspalvelu takaa asiakkaille hyvät ja vaivattomat autokaupat.
Cotec Oy:llä on ollut ilo olla mukana Rothwork Motors Oy:n uuden Järvenpään toimitilan mainosmateriaalien suunnittelussa sekä toteutuksessa.
Cotec Oy toteutti CadWorks Oy:n työsuhdeautoihin kotimaiset uusimman teknologian keraamiset KORREK Pro TFC Evo -kestopinnoitteet.