Putki-Hait

Vuodesta 2017 lähtien Cotec Oy on suunnitellut ja toteuttanut mainosteippaukset kaikkiin Putkihait Oy:n ajoneuvoihin

Putkihait on kaikkien LVI-alan palveluiden luotettava kumppani Keravalta ja ansiokkaasti myös vuoden 2020 kasvuyritys ja menestyjä. Mika Meriläinen tarjoaa asiakkailleen uudisrakennusten vesi- ja viemärijohtojen asennusten lisäksi linjasaneeraukset, kiinteistöjen toimitilamuutosten LVI-työt, LVI-kiinteistökorjaukset ja -saneeraukset sekä LVI-huoltopalvelun.

Moottoripyöräharrastuksen kautta yhteiset sävelet löytyivät nopeasti!

”Meillä on jo pitkä yhteistyö Mikan kanssa, joka on alkanut alun perin yhteisestä mielenkiinnosta moottoripyöriin.”, Juha muistelee alkutaipaleen kohtaamisia hymyissä suin.
”1. kerralla Mika pyysi tekemään teippauksia hänen Suzuki 750 moottoripyörään”, Juha jatkaa.

Myöhemmin Mika otti meihin jälleen kerran yhteyttä vuonna 2017 ja pyysi tarjousta yrityksensä ajoneuvojen mainosteippaukseen. Mikalle oli tärkeää löytää hyvä ja luotettava kumppani, joka voisi tarjota myös teippaukselle suunnitteluapua ja uutta ideaa, sillä aikaisempi luottoteippaaja oli muuttanut pois pääkaupunkiseudulta.

Sen jälkeen olemme saaneet olla mukana Putki-Hait teippausten suunnittelijana ja toteuttajana. Viimeisin teippaus suoritettiin Mikan omaan työautoon tammikuussa 2021. Siihen Mika antoi Piialle selvät ohjeistukset hyvin nopeasti!

”Piia, tehkää siitä vieläkin hienompi kuin aikaisemmat.” Mika huikkaa Piialle ovelta käsin jättäessään meille autoa teipattavaksi.

Mikan mukaan yhteistyö suunnittelussa on ollut helppoa ja luotettavaa. Häneltä saamamme luottamus ja kiitos jo monen vuoden ajalta antaa meille lisää puhtia ja kannustaa jälleen kohti uusia projekteja.

Näin Mika kiteyttää yhteistyöstämme:

”Joustava, ammattitaitoinen liike! On hyvin kärryillä asiakkaan tarpeista ja suunnittelukin toimii loistavasti

Mika Meriläinen / Toimitusjohtaja
Putki-Hait Oy