XPEL-kivenisku­teippaukset

Kiven­isku­teippaukset – Suojaa autollesi, 10 vuoden kirkkaus­takuu

  • Suojaa alkuperäistä maalipintaa
  • Ajoneuvon arvo säilyy – ei tarvetta uudelleen maalaukseen
  • Ei lisäkustannuksia Leasing- ja vuokra-autojen palautuksessa
  • Ei enää ärsyttäviä kiveniskuja maalipinnassa
  • XPEL myöntää 10 vuoden valmistajan materiaalitakuun

XPEL ULTIMATE PLUS

XPEL Ultimate Plus on erittäin kiiltäväpintainen XPEL-maalisuojakalvo, joka antaa pinnalle syvän vaikutuksen. Itsekorjautuvan pinnan ansiosta kalvon pinta ja näin myös ulkonäkö pysyvät muuttumattomana.

XPEL STEALTH

XPEL Stealth -kalvolla on samat ominaisuudet, mutta se on mattapintainen. Se soveltuu sekä niin mattapintaisten kuin myös kiiltävien maalipintojen suojaukseen. Lopputuloksena on mattasatiinipintaisen maalin ulkonäkö.

XPEL ULTIMATE PLUS BLACK

Onko sinullakin viha-rakkaussuhde kiiltävän mustan auton kanssa? Kiveniskemät ja naarmut katoavat itsestään Ultimate Plus Blackilla!

Mitä kaikkea voi suojata kiveniskuteipillä?

Kiveniskuteipit sopivat suojamaan kaikkien ajoneuvojen maalipintaa. Erityisesti kannattaa suojata helposti naarmuuntuvat osat kuten puskurit, konepelti, ovenkahvat ja kynnykset. Moottoripyörän tankki, laukut ja katteet naarmuuntuvat myös helposti kengistä ja vetoketjuista.

Kuinka leikkauskaavat toimivat?

Kalvot leikataan leikkurilla 100 % tarkkuudella valmiiksi oikeaan muotoon.
Ajoneuvon tyyppi- ja mallikohtaisissa leikkauskaavoissa kaikki reunat on pidennetty siten, että teippi ylittää reunat noin 10 mm joka puolelta. Maalipintaa ei näin koskaan tarvitse leikata eikä maalivaurioista ole näin vaaraa. Lähes kaikki yksittäiset osat löytyvät leikkuriohjelmistosta ja näin jokainen teippaus voidaan koota tapauskohtaisesti juuri asiakkaan toiveiden mukaan.

lauri

Kiveniskuteippaukset ovat Laurin heiniä. Latellakin on meistä XPEL asentajan sertifikaatti ja mallikohtaiset kaavat siirtyvät hetkessä leikkuriin työn alle. Asiakkaan toiveiden mukaan suunnitellun kokonaisuuden asennus voi näin alkaa. Lauri tykkää tehdä tarkasti työtä ja tarkkuus ja näppituntuma on PPF teippien asennuksessa välttämätöntä. ”Auton ilmettä voidaan myös helposti muuttaa suojaavien PPF teippien avulla kun valitaan satiini tai kiiltävä musta teippi!” Late muistuttaa.

XPEL ULTIMATE PLUS BLACK NYT ASENNETTUNA

Autoharrastajilla on aina ollut viha-rakkaussuhde kiiltävän mustan pinnan kanssa. Sitä on hankala ylläpitää, naarmut näkyvät helposti eivätkä vesijäljet lopu koskaan. Nämä ongelmat voi nyt täysin unohtaa!

ULTIMATE PLUS BLACK OMINAISUUDET

Täydellisen kiiltävä, huoleton, syvän musta lopputulos, josta olet aina haaveillut.

ITSEKORJAUTUVA PINTA

Saat ihanteellisen suojan kolhuja ja naarmuja vastaan itsekorjautuvan pinnan ansioista. Lämmin vesi tai auringonvalo korjaavat pienet naarmut ja pyörteet kalvon pinnalta.

KESTÄVYYTTÄ JA ISKUSUOJAA

XPEL Ultimate Plus Black antaa ajoneuvosi maalipinnalle kestävän suojan kiveniskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan.

SUOJAA HAALISTUMISELTA JA TAHROILTA

Suojaa maalipintaa vesijäljiltä, lintujen ulosteilta ja muilta vaikeilta tahroilta. Ultimate Plus Black näyttää tahrattomalta jopa vaikeiden tahrojen ja epäpuhtauksienkin jälkeenkin.

ERINOMAINEN ISTUVUUS JA KALVON KÄSITELTÄVYYS

Suojakalvo voidaan suunnitella, muotoilla ja leikata millimetrin tarkkuudella luomaan ainutlaatuinen ulkonäkö mihin tahansa ajoneuvoon.

10-VUODEN XPEL TAKUU

Tämä tuote on suunniteltu kestämään.
Kuten kaikilla XPEL-suojakalvoilla, myös ULTIMATE PLUS BLACK -suojakalvolla on 10 vuoden valmistajan takuu.