Mainosmateriaalit

Fixu-oikea-

Autot ja muut ajoneuvot 

Teippaamme autosi ammattitaidolla ja pitkäaikaisella kokemuksella! Laadukkaasti teipatut ajoneuvot ovat todella tehokas tapa markkinoida yritystäsi ja ne ovat samalla ilmaista mainostilaa läpi vuorokauden. Valmistamme sekä tulostettuja että muotoon leikattuja mainosteippauksia yrityksen tyylin mukaisesti.

Teippaamme myös peräkärryjä, moottoripyöriä, mönkijöitä, asuntoautoja, mopoautoja, mopoja, ja muita työkoneita. Koneiden hyvä näkyvyys voidaan taata heijastavalla huomioteipillä ja tämä lisää myös samalla kuljettajien ajoturvallisuutta.

Muut mainosmateriaalit

Tekstitykset valomainoksiin 

Onko valomainoksessa vanhaa, korjattavaa tekstiä? Kauttamme on mahdollista tilata uusia kokonaisuuksia isoihin valomainoksiin ja tarvittaessa hoidamme myös vanhan tekstin poiston sekä uuden asennuksen paikan päällä.

Ikkunateippaukset

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme näyttävät ikkunateippaukset liiketiloihin, myymälöihin ja sisätilojen lasiväliseiniin. Ikkunateippauksella saat nopeasti näkyvyyttä yrityksellesi osana sisustusta. Samalla sitä voidaan käyttää myös lisäämään turvallisuutta ja parantamaan sisätilan käytännöllisyyttä sekä viihtyisyyttä.

Banderollit

Teemme tilauksesta ulko- ja sisämainoskankaita eri tarkoituksiin. Banderolli on kevyt ja monikäyttöinen mainosmateriaali, joka on helposti irroitettavissa ja tarvittaessa kiinnitettävissä aina uudelleen ja uudelleen. Kiinnitys onnistuu purjerenkaiden, vaijerin tai mukaan ommellun reunanauhan avulla.

Kauttamme on myös mahdollista tilata myös kankaisiin sopivat alumiinikehykset yksi- tai kaksipuoleisina materiaalina.

Ulkokäyttöön asennettavien kankaiden osalta tarjolla on myös tuulta paremmin läpäiseviä materiaaleja, jolloin tuuli kuormaa saadaan minimoitua isoissakin kankaissa merkittävästi

Roll upit

Valikoimassamme on paljon erilaisia ja eri laatuisia roll up runkoja. Nämä mainostelineet ovat todella suosittuja niiden helppokäyttöisyyden ja edullisen hintansa ansiosta. Järjestelmä kulkee helposti mukana ja se on koottavissa hetkessä esittelykuntoon. Aina ei tarvita uutta mekanismia – teemme myös grafiikan vaihtoja ehjiin käytettyihin mekanismeihin.

Pyydä tarjous!

Kerro meille, millaisia mainosmateriaaleja haluaisit. Muiden töiden ohella voimme myös painattaa yritystekstiilit.