CadWorks Oy

Cotec Oy toteutti CadWorks Oy:n työsuhdeautoihin kotimaiset uusimman teknologian keraamiset KORREK Pro TFC Evo -kestopinnoitteet

CadWorks Oy:n työsuhdeautoja oli menossa loppusyksystä 2020 vaihtoon. Uusille autoille haettiin pitkäkestoista kiiltoa, hyvää likaantumisen estoa ja sitä kautta myös kustannussäästöjä pidemmistä pesuväleistä. Tärkeää oli myös, että autot säilyttäisivät käsittelyn ansioista paremmin jälleenmyyntiarvonsa.

Käsittelyt varattiin heti seuraavalle päivälle autojen luovutuksesta. Näin työ voitiin näin suorittaa uuteen, täysin puhtaaseen maalipintaan ja saavutettiin paras mahdollinen lopputulos. Autot voitiin luovuttaa seuraavana päivänä riittävän kuivumisajan jälkeen. Jos auton sisämateriaalit olivat vaaleat, samalla kertaa tehtiin suojaava käsittely myös istuimille ja muille herkästi värjäytyville pinnoille. Tähän kehitetty Korrek Pro Quartz -suojakäsittely voidaan tehdä auton kaikille kangas- ja nahkapinnoille.

Jatkokäsittelyksi Juha suositteli vain pesua ja perinteisen vahan käyttöä tulisi välttää kokonaan. Autoja ei tarvitse vahata koko pinnoitteen kestoaikana, joka on n. 4-5 vuotta riippuen ajokilometreistä. Itse asiassa vahaaminen voisi hioa pinnoitetta pois ja käyttöikä voisi näin jopa lyhentyä.

Jos myöhemmin halutaan lisätä suojauksen kestoa, voi pinnan pestä suojaavalla Korrek Pro TFC Reload -shampoolla. Shampoon säännöllinen käyttö vahvistaa pinnoitetta. Sitä ennen on autoilla vielä kuitenkin pitkä matka huoletonta ajoa edessäpäin.

Tarjoukseemme vastattiin nopeasti ja sain tarvittavat infot eri pintakäsittelyistä saman tien. Meille on tärkeää laadukas työnjälki ja joustava ja mutkaton palvelu! Aikaisemman hyvän kokemukseni perusteella oli selvää, että teetämme autojen Korrek Evo -käsittelyn Cotec Oy:n toimesta. Yhteistyö on sujunut hyvin ja luontevaa yhteistyötä on helppo jatkaa!”


Esko Simpanen
CadWorks Oy