Jo yli 500 teipattua FixuTaxia!

Cabonline on pitkän linjan taksiyritys, jonka liiketoiminta on pitkälle kehitettyä. Konserniin kuuluu Suomessa FixuTaxin lisäksi myös Kovanen. Heillä on pitkä ja erittäin laaja kokemus taksiyrittäjyydestä myös muissa Pohjoismaissa, joissa yrittäjiä on noin 3500 – aina yhden kuljettajan yrittäjistä jopa sadan kuljettajan kokonaisuuksiin.

Olemme tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2018. Takseja on tullut teippaukseen tasaiseen tahtiin ja kaikki autot on teipattu meidän toimipisteissä, Itäkeskuksesssa, Airportissa ja Korsossa.

Uusi haaste joulun alla 2021 -Saadaanko 100 autoa valmiiksi yhdessä kuukaudessa?

Lokakuussa 2021 saimme lyhyellä varoituksella puhelinsoiton liittyen suurempaan tilaukseen. Operatiivinen johtaja Lasse Huttunen soitti ja kysyi, että “Onnistuuko n. 100 autoa vuoden loppuun mennessä?”.

Siitä alkoikin hyvin ripeästi maximi kapasiteetin laskennat ja projektin toteutuksen suunnittelu. Eikä kulunut aikakaan kunKorson toimipisteemme muokkautui FixuTaxi liukuhihnaksi.
Vuoden lopun rutistuksessa halliin ajoi joka päivä 6-7 uutta autoa teippaukseen.
Teippileikkurit rallattivat ja uusia mallikohtaisia teippejä työstettiin siinä teippaustyön lomassa koko ajan.

FixuTaxi aloitti Helsinki-Vantaan lentoasemalla 1.1.2022 alkaen. 

Taksipalvelukilpailutuksen voittaneet yhtiöt aloittivat 1.1.2022 toimintansa terminaali 2:sta, sopimustakseille varatuilla kaistoilla.
FixuTaxi aloitti kaistalla numero 1.

Onnistuneen yhteistyön taustalla on jo vuosia ollut tiivis ja mutkaton yhteistyö.
Olemme joustaneet mahdollisuuksien mukaan aikatauluissa ja yrittäneet saada ajoneuvot teippaukseen mahdollisimman nopeasti. Suurimpana haasteena pandemian aikana on ollut teippitoimitukset. Hyvien yhteistyökumppaniemme ja ennakoitujen tilausten ansiosta olemme voineet kuitenkin toimittaa toivottua FixuTaxin teippiväriä saumattomasti, ilman suurempia ongelmia.

Nyt jo Kolmasosa FixuTaxeista sähköautoja

Cabonline Finland Oy toimii Suomessa pääkaupunkiseudulla ja Oulun alueella, kahdella eri tuotemerkillä, jotka ovat Kovanen ja FixuTaxi. Käytössä on useita satoja autoja.

FixuTaxeista liki kolmasosa (33,2 %) on sähköisiä.
Autojen nopea sähköistymisaste vaikuttaa myös edelleen suuresti teipattavien autojen määrään. Lasse Huttunen kertoo ennusteesta, jonka mukaan vuoden 2023 lopussa FixuTaxin kalustosta valtaosa tulee olemaan täyssähköautoja.
Viimeisten kuukausien aikana työn alle tulleista autoista lähes 100% on ollut sähköautoja.

“Yhteistyö Cotec Oy:n kanssa on ollut mutkatonta ja tiukoissakin paikoissa on löytynyt halua ja kykyä vastata haasteisiin. Tämä on ollut meille ensiarvoisen tärkeää liiketoimintamme ottaessa merkittäviä kasvuloikkia”, toteaa CabOnline Oy:n operatiivinen johtaja Lasse Huttunen.