Biketeam Oy, Vantaa

Yhteistyötä vuodesta 2015 

2019 tammikuussa, vähän ennen moottoripyörämessuja, Biketeamin Tomi Kurkilahti oli jälleen yhteydessä Piiaan ja Juhaan. Yhteistyö oli alkanut jo paljon aikaisemmin yhteisestä kiinnostuksesta moottoripyöriin. Ensi kontakti taisi syntyä, kun Piia etsi itselleen sopivaa ensimmäistä moottoripyörää. Biketeamistä Vantaalta löytyi Piialle passeli Kawasaki EM 500. Jo ensi tapaamisesta löytyi nopeasti yhteinen sävel ja puhuttiin jo mahdollisesta yhteistyöstä teippauksien ja pintakäsittelyiden osalta.

Miten suojata Biketeamin myymälän esittelypyörät?

Varsinainen yhteistyö alkoi, kun Biketeamilla ilmeni selkeä ongelma myymälässä
esillä olevien pyörien kanssa. Pyörien tankit, kyljet ja takalaukut naarmuuntuvat helposti, kun vetoketjut ja kengät naarmuttavat uutta maalipintaa. Tämä sama ongelma oli havaittu jo aikaisemmin messuilla näytillä olevissa pyörissä.

Mitä kaikkea voi suojata kiveniskuteipillä?

Kiveniskuteipillä voidaan suojata kaikkien ajoneuvojen maalipintaa. Erityisesti kannattaa suojata helposti naarmuuntuvat osat, jotka ovat moottoripyörässä tankki, sivulaukut ja katteet. Vaatteiden vetoketjut, napit ja niitit sekä kengät naarmuuntuvat helposti uutta maalipintaa.

Mitä hyötyä on XPEL-kiveniskuteippauksista?

  • Suojaa alkuperäistä maalipintaa naarmuilta
  • Arvo säilyy – ei tarvetta uudelleenmaalaukseen
  • Ei enää ärsyttäviä kiveniskuja maalipinnassa
  • huomaamaton suojaus
  • helppo ja vaivaton puhtaanapito

Sopivat teipit mittatilaustyönä

Cotecilla kalvot leikataan XPEL – leikkuriohjelman avulla valmiiksi oikeaan muotoon, 100 % tarkkuudella.
Lähes jokainen yksittäinen osa on saatavana ohjelmistosta ja teippaus voidaan koota tapauskohtaisesti juuri asiakkaan toiveiden mukaan. Tyyppi- ja mallikohtaisissa leikkauskaavoissa kaikki reunat on pidennetty siten, että teippi ylittää reunat noin 10 mm joka puolelta. Maalipintaa ei näin koskaan tarvitse leikata eikä maalivaurioista ole näin vaaraa.

Laadukasta asiakaspalvelua!

Viime vuosina on ollut paljon kysyntää moottoripyörien, sivulaukkujen ja kypärän pintakäsittelyille.
Olemmekin käyneet tekemässä moneen Biketeamin uuteen moottoripyörään käsittelyt suoraan Vantaan liikkeessä, ennen ajoneuvon luovutusta asiakkaalle. Näin Biketeam voi tarjota laadukasta palvelua asiakkailleen. Pyörät kannattaisikin suojata hyvin ennen käyttöönottoa, heti uutena.
Näin pyörän arvo säilyy paremmin eikä naarmuja kerkeä tulla ollenkaan.
Jos halutaan hyvä suojaus, XPEL kiveniskuteipit asennetaan ensin ja sen jälkeen tehdään pyörään sovittu pintakäsittely. Suosituimpia käsittelyitä ovat olleet Korrekin Cure ja Evo.
Korrek Cure TFC – pinnoitteen kesto on n. 3-4 vuotta ja puolestaan Korrek Evo TFC:n kesto jopa 4-5 vuotta.

Mikä on ollut Biketeamille suurin etu yhteistyöstä Cotec Oy:n kanssa?

”Teemme Cotecin kanssa paljon yhteistyötä niin pinnoituksissa kuin teippauksissakin. Arvostamme Cotecissa heidän nopeaa toimintaansa, laadukasta työn jälkeä sekä kilpailukykyistä hintaa. Yhteistyö on jatkunut jo pitkään ja tulee jatkumaan varmasti jatkossakin. Ammattilaisten kanssa on ilo asioida.”

Pyry Suomalainen / Biketeam Oy, Vantaa