Kyltit ja opasteet

Meiltä saat kaikki tarvittavat huomiokyltit, opasteet ja kilvet eri tarkoituksiin.

kyltit ja opasteet pieni

Kyltit, opasteet ja kilvet

Kyltit voidaan työstää eri materiaaleihin komposiitista aina kevyempään kennolevyyn asti käyttötarkoituksen mukaan. Opasteet voidaan myös tarvittaessa kiinnittää suoraan maalattuun seinään, pintaan, ikkunaan tai oveen. Teippaukset voidaan toteuttaa eri värein. Tekstit, logot ja kuvat on muokattavissa toiveiden mukaan.
Tarvittaessa myös suunnittelemme valmiit ja persoonalliset kokonaisuudet.
Ulkokäyttöön asennettavissa kylteissä ja opasteissa käytämme kestävämpää tulostus materiaalia. Kun laminointi lisätään pintaan, saadaan aikaan parempi kesto sekä UV- ja hankaussuoja.

muotoon leikatut tarrat cotec

Muotoon leikatut tarrat ja tekstit

Teemme tarpeisiisi myös erikokoisia ja muotoisia leikattuja tarroja. Väri, koko ja muoto ovat vapaasti valittavissa ja materiaalit valitaan aina käyttötarkoituksen mukaan.

Jos tarrat asennetaan esimerkiksi ajoneuvoihin ne kannattaa laminoida. Näin niistä saadaan samalla pesun että hankauksen kestäviä.

Valikoimassamme on erilaisia teippimateriaaleja kohteisiin, jotka vaativat normaalia tiukempaa kiinnitystä ja kestävyyttä.

Meiltä onnistuu myös talon numeroiden sekä katu-ja postilaatikoiden nimien tilaaminen.

venerekisteri

Venerekisterit 

Tarvitsetko uudet rekisterikilvet veneeseen? Rekisterikilvet ovat useimmissa veneissä pakollisia ja niitä pitää uusia väliajoin. Teemme veneisiin myös erilaisia nimi- ja merkkikohtaisia tarroja, jotka on helppo asentaa siirtoteipin avulla