Ajoneuvojen teippaukset

Ajoneuvojen teippaukset

Auton teippaus alk. 3000 € !

Olemme erikoistuneet ajoneuvojen yliteippauksiin. Cotec on laadukkaiden Bruxsafol PWF teippien ainut maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa. Edustamme myös muita teippimerkkejä, kuten esimerkiksi Oracal, Hexis ja Avery.

Ajoneuvoteippaus ideasta toteutukseen

Valittavana on laaja valikoima erilaisia teippejä – kiiltäviä, satiinipintaisia, metallivärejä, kromattuja, kuvioituja ja mattapintaisia. Värimallit ovat nähtävillä toimipisteessämme – autamme mielellämme löytämään juuri sinun autoosi sopivan värin laajasta valikoimastamme! Suunnittelemme myös persoonalliset yksityiskohdat autoosi.

Kysy myös teipatuille ajoneuvoille tarkoitettuja pintakäsittelyitä.

Teippauksen kesto ja huolto

Henkilöauton teippaukseen pitää varata n. 4-6 arkipäivää auton koosta, teipistä ja teippauksesta riippuen. Ylivetoteippien kestoikä on valmistajasta ja teipin huollosta riippuen 4-7 v.

Muistathan, että teipin pintaa pitää vahata ja pestä.

juha

Yliteippauksesta vastaa meillä Juha Komulainen. Teipparin taidot on Juhalla vahvasti hyppysissä! Lähes 15 vuoden kokemuksella teippi muokkautuu tarpeen mukaan lähes mihin vain – Juhan käsistä valmistuvat niin autot, prätkät, veneet kuin mönkkäritkin ja uusia haasteita otetaan aina mielellään vastaan. Laadukkaat teipit ja ammattitaitoisesti tehty työ ovat Juhalle itsestäänselvyys!

Trendit 2023

Rahoitus

Henkilöauton yliteippaus

3000 € / Kuukausierä 51 €/kk