Graafinen suunnittelu

Intohimoa yksityiskohtiin

Ensivaikutelmalla on merkitystä. Hyvällä graafisella suunnittelulla voidaan positiivisen ensivaikutelman lisäksi erottua kilpailijoista, herättää luottamusta ja luoda yhtenäinen yrityksen ilme läpi koko linjan. Yksityiskohdat tuovat ilmeeseen persoonaa ja mielenkiintoa – ne herättävät identiteetin henkiin. Tähän tarvitaan ammattimaista graafista suunnittelua ja sen avulla toteutettuja tyylikkäitä teippauksia ja mainoksia.

logosuunnittelu cotec (1)

Logo on yksi yrityksen tärkeimmistä graafisista elementeistä. Suunnittelemme teille erilaisen ja innovatiivisen logon toiveidenne mukaan. Yritysilmeen vahvistaminen eri tuotteissa luo kokonaisuuden, joka on tunnistettava, elävä ja tarpeen vaatiessa eri tilanteisiin muuntautuva.

Cotec_17_2_071

Suunnittelemme myös erilaisia teippauksia asiakkaan käyttötarkoituksen mukaan. Väri- ja kokotiedot säilyvät järjestelmässämme ja pystymme näin jatkossakin tekemään helposti samanlaiset teippaukset uudestaan ja uudestaan.

graafinen suunnittelu ajoneuvoon

Cotec on helppo kumppani. Meillä on tahto tehdä asioita hyvin. Kokonaispalveluun kuuluu asennuksen lisäksi suunnittelu ajoneuvon mukaan. Asennuksen aikanakin voimme vielä tehdä muutoksia, jotta lopputulos on juuri sellainen, kuin haluat.

piia

Suunnittelusta vastaa Piia Merivuori. Piialla on vahva ammattitaito, uskomaton visuaalisten suhteiden taju ja erityinen kyky luoviin ongelmanratkaisuihin. Hänellä on luontaisesti myös palava halu ja intohimo tehdä asiakkaillemme laadukasta, muistettavaa ja erottuvaa suunnittelutyötä.

”Piian kanssa on helppoa ja todella mukavaa tehdä töitä.”, sanovat asiakkaat.

Töitämme

Painetut tekstiilit

Proudly Printed In Finland

Fespa Finland on lanseerannut Proudly Printed In Finland -merkin kotimaisille painajille. Proudly Printed in Finland -tunnusta saavat käyttää Fespa Finland ry:n jäsenyritykset, joiden omistus on yli 50% Suomessa, verot maksetaan Suomeen ja tuotannosta vähintään 2/3 on Suomessa.