Cotec Oy on ollut yhteistyössä Berner Oy:n kanssa vuodesta 2018 lähtien

KORREK Pro TFC keraamiset kestopinnoitteet olivat se ensimmäinen linkki yhteistyöhön. Juha alkoi etsimään uusia kontakteja uusimman teknologian pinnoitteista. Toiveena oli löytää tuotteita, jotka sopivat paremmin nimenomaan tänne Suomen olosuhteisiin. Näin syntyi kontakti Berner Oy:n autonhoito ammattituotteista vastaavaan Vesseli Sirviöön ja yhteistyö on jatkunut tiiviisti siitä alkaen. Sen lisäksi Juhan ja Vesselin yhteinen innostus moottoripyöriin ja moottoriajoneuvoihin on vahvistanut edelleen hyvää yhteistyötä. Yhteinen sävel löytyi välittömästi!

Miksi juuri KORREK Pro Ceramic TFC™-pinnoitteet?

Uuden sukupolven KORREK Pro Ceramic TFC™-pinnoitteet korvaavat autonhoidon perinteiset vahat. Yhdellä pinnoituksella saadaan lisäsuojaa auton maalipinnalle jopa useiksi vuosiksi.

Uusi Korrek Pro Ceramic TFC -tuoteperhe on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisten käyttöön. Sarjaan kuuluu huippulaadukkaita keraamisia pinnoitteita sekä ammattitason autonpuhdistusaineita. Aidon Korrek Pro Ceramic TFC -pinnoitteen mukaan tulee aina käsittelytodistus.

Korrek Pro asennuspisteet Suomessa

KORREK Pro Ceramic TFC pinnoitteita asentavat alan parhaat tekijät. Kaikki asennuspisteiden ammattilaiset on koulutettu ammattimaisten KORREK Pro Ceramic TFC -tuotteiden käyttöön. Cotec Oy on yksi hyväksytyistä Korrek Pro Center asennuspisteistä kaikille Korrek Pro tuotteille.

Korrek Pro- pinnoitteet ovat suomalaista teknologiaa

Ceramic TFC- sarjan ammattilaispinnoitteet ovat vuosikymmeniä kestäneen suomalaisen kehitystyön tulosta. TFC – eli ohutkalvopinnoiteteknologiaan perustuvat tuotteet valmistetaan Heinävedellä Berner Oy:n tehtailla.

Ammattitaidosta ja osaamisesta hyötyä tuotekehittelyssä

Meillä on ollut matkan varrella myös ilo ja kunnia olla mukana Bernerin tuotekehittelyssä ja päästä näin testaamaan uusia Korrek Pro tuotteita, jotka ovat vasta tulossa markkinoille. Juhalta ja Laurilta on pyydetty testi tuotteista palautetta ja tietoa käyttöominaisuuksista.  Yhteistyöt on ollut alusta alkaen antoisaa ja molemminpuolista!

Mitä Berner Oy toivoo yhteistyökumppaneilta?

Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Vastuullisuustyötämme ohjaa Yhteiset vastuumme – vastuullisuusohjelma tavoitteineen. Korkean liiketoimintaetiikan ylläpitäminen on meillä Bernerillä kaiken toiminnan lähtökohta. Haluamme toimia oikein ja vastuullisesti, jotta olemme luottamuksen arvoisia. Viestimme avoimesti ja kuuntelemme sidosryhmiemme ja yhteistyökumppaniemme näkemyksiä. Meille on tärkeää, että myös yhteistyökumppanimme toimivat omalta osaltaan vastuullisesti niin, että meillä kaikilla on tulevaisuudessakin hyvä olla ja elää.

Missä projekteissa olemme saaneet olla mukana matkan varrella?

Vesseli Sirviön kautta Berner Oy / Korrek on tilannut kauttamme erilaisia mainosmateriaaleja moneen eri tarkoitukseen.

  • Mainostelineitä  messuille
  • Mainosmateriaalia messuille
  • Banderolleja
  • Rekisterikilpiä
  • Mainostauluja
  • Hinnastoja

Mikä on ollut Bernerille suurin etu yhteistyöstä Cotec Oy:n kanssa?

“Cotecin kanssa on ollut ilo toimia. Kaikki tapahtuu joustavasti, nopeasti ja täsmällisesti. Ammattitaitoinen ja henkilökohtainen palvelu ja joustavuus vaikeimmassakin konsultaatiota vaativassa erikoisprojektissa on ollut meille yhteistyömme suurin etu!”, tiivistää Korrekin tuotepäällikkö Vesseli Sirviö jo vuosia jatkunutta yhteistyötämme.

Vesseli Sirviö, Berner Oy

Kiitos Vesseli palautteesta! Odotamme innolla seuraavaa projektia!