Rothwork Motors Oy

Cotec Oy:llä on ollut ilo olla mukana Rothwork Motors Oy:n uuden Järvenpään toimitilan mainosmateriaalien suunnittelussa sekä toteutuksessa

”Hei, katsokaapa mitä me teemme Järvenpäänhän!”, oli Andruksen ensimmäinen viesti Piialle. “Meillä on kohta Suomen ainut mönkkärimyymälä, joka edustaa vain CFMOTO -merkkiä ja huoltoa!”

“Tiesimme, että tarvitsemme heti alusta lähtien apua mainosmateriaalien ja myymälän sisustusteippausten suunnitteluun ja toteutukseen. Etsimme hyvää näkemystä ja uusia ideoita myymälämme ilmeeseen. Tunnemme Piian ja Juhan kanssa jo monesta aikaisemmasta yhteistyöstä Rothwork Oy:n kautta ja tiesin, että Piian asiantuntevaan ja ammattitaitoiseen suunnitteluun voimme jälleen luottaa.”

Varmaa ja huoletonta yhteistyötä

Rothwork Motors OY:n kaikki sisustusteippaukset ja uudistukseen tarvittavat aineistot suunniteltiin ja toteutettiin Cotec Oy:n toimesta. Piia suunnitteli vedokset ja Andrus ja Kerli hyväksyivät ehdotukset ja pyysivät tarvittaessa muutokset toivottuihin kohteisiin. Suunnitelmat kehittyivät projektin myötä.

“Helpottaa hirveästi, kun on tuttu ja turvallinen ihminen, joka tietää mitä me haluamme”, Kerli sanoo hymyillen.

Myös Andrus antaa kiitosta sujuvalle yhteistyölle koko Cotec Oy:n tiimin kanssa.
”Asennukseen saimme myös apuja ja myymälän ilme alkoi muuttua toivottuun suuntaan.”

”Tervetuloa käymään uudessa CFMOTO myymälässämme Järvenpäässä! Uskomme, että pidätte vähintään yhtä paljon myymälämme uudesta ilmeestä kuin me!”, Kerli ja Andrus kuittaavat yhteen ääneen. ”Olemme tyytyväisiä Cotec Oy:n palveluun, olemme saaneet juuri meidän toiveiden mukaan räätälöidyn kokonaisuuden. Lisäksi voimme olla aina varmoja, että lopputulos on kiitettävä.”

Andrus Roth
Kerli Luik
Rothwork Motors Oy