Ikkunoiden tummennukset

Uusi XPEL CERAMIC- ikkunakalvo on ylivoimainen

Aiemmin ajoneuvon tai kiinteistön viileänä pitäminen tarkoitti väistämättä tumman sävyistä ikkunakalvoa. XPEL CERAMIC kalvo sisältää patentoidun keraamisten hiukkasseoksen, joka estää jopa 98 % infrapunalämmöstä.

Nano-Keraamikalvo, kuten PRIME XR PLUS, estää samalla tehokkaasti yli 99 % haitallisista UV-säteistä. XPELin monikerroksinen nanokeraaminen rakenne tarjoaa vahvaa suojaa ja kirkasta näkyvyyttä, jos näin haluat. Keraaminen ikkunakalvo ei häiritse millään tavalla radio-, matkapuhelin- tai bluetooth-signaaleja.

Bruxsafol HP-Nero tummennuskalvot

Todella laadukkaat Bruxsafol HP-Nero tummennuskalvot on kehitetty asennettavaksi ajoneuvojen ikkunoihin. Kalvoon on lisätty alumiini kerros, siinä on hyvä lämmön eristys, täydellinen tarttuvuus, kulutuksen kestävyys ja kutistumiskyky.

Takuuaika kalvoille 5 vuotta. Tuotetakuu kattaa kalvon lohkeilemisen, hajoamisen, haalistumisen ja metallin poistumisen. Takuu edellyttää ammattilaisen asennustyötä valmistajan ohjeistuksen mukaisesti. Bruxsafol -tuotetakuu ei kata kalvon asennustyötä.

Toimitusaika 3-5 päivää.