Korrek Pro Center

Korrek Pro Center

Olemme kotimaisten KORREK PRO ammattilaispinnoitteiden hyväksytty Korrek Pro Center asennuspaikka. Pintakäsittely on mahdollista tehdä autoihin, työkoneisiin ja moottoripyöriin. Mikäli suunnittelet ajoneuvosi yliteippausta muistathan, että pintakäsittely voidaan tehdä vasta teippauksen jälkeen.

Hinnat alkaen uusiin autoihin

Korrek One 320 €

Uusi KORREK Pro Ceramic TFC ™ One on huipputekninen keraaminen kestopinnoite uudessa, edullisemmassa hintaluokassa.One -pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 1-2 vuotta.

Korrek Cure 520 €

Ceramic TFC-Cure on keraaminen elastomeeripinnoite. Cure pinnoitteen uskomaton kiilto ja kulutuksen kesto ovat markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. Pinnoitteen kesto keskimäärin 3-4 vuotta.

Korrek Evo 870 €

Evon täysin uudenlainen, mullistava kemiallinen rakenne mahdollistaa aiempaa paksumman keraamisen kalvon muodostamisen. Tämä tarkoittaa pinnoitteen parempaa kulutuksen- sekä kemikaalinkestoa, syvempää värisävyä sekä lisääntynyttä kiiltoa.

cadworks-600x400

“Meille on tärkeää laadukas työnjälki ja joustava ja mutkaton palvelu! Aikaisemman hyvän kokemukseni perusteella oli selvää, että teetämme autojen Korrek Evo -käsittelyn Cotec Oy:n toimesta. Yhteistyö on sujunut hyvin ja luontevaa yhteistyötä on helppo jatkaa!”

Esko Simpanen
CadWorks Oy

Käytetyn auton maalipinnan kiillotukset ennen käsittelyä

1-Step 2,5h
alk. 250 €

Pienten pinnallisten naarmujen ehostus mekaanisella kiillotuksella. Suositellaan ainoastaan uusiin autoihin.

2-Step 4h

Perusteellisempi naarmujen ehostus. Kaksivaiheinen kiillotus joka poistaa suurimman osan pintanaarmuista.

3-Step +6h

Monivaiheinen / täydellinen maalipinnan ja naarmujen läpikäynti. Pyrkii täydelliseen lopputulokseen.

KORREK on vastuullinen suomalainen yhteistyökumppani

Korrek Pro -tuotteet on kehitetty pohjoisen haastaviin olosuhteisiin ja ne on myös testattu Suomessa. Valmistus tapahtuu Heinävedellä 100 prosenttisesti tuulisähköllä. Kotimainen valmistus merkitsee myös lyhyempiä kuljetusmatkoja ja näin ollen vähemmän kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä. Berner Oy käyttää tuotteissaan ainoastaan raaka-aineita, jotka ovat EU:n lainsäädännön hyväksymiä.