iPhone 11 Pro PPF suojakalvo

13,50 

Jaa

Varastossa!

Kirkas iPhone 11 Pro PPF suojakalvo 

iPhone 11 Pro PPF suojakalvo suojaa puhelinta lialta, pölyltä, iskuilta ja naarmuilta. Suurin ero normaaleihin panssarilaseihin ja muihin näytön suojiin on se, että suojakalvo on valmistettu laadukkaasta kiveniskuteipistä, jonka ansiosta suojakalvo istuu jokaiseen puhelimeen täydellisesti.

Laadukas suojakalvo  puhelimelle

Vahva ja kestävä PPF kalvo on leikattu täydellisesti puhelimen näyttöön sopivaksi, ollen näin lähes huomaamaton suoja puhelimen näytön naarmuuntumista ja likaantumista vastaan.
Näytönsuojakalvo on var helpoin ja aidosti edullisin tapa suojata puhelimen näyttö.

Heijastamaton ja ohut näytönsuoja

Hyvän näytönsuojan tärkein ominaisuus on sen käyttötuntuma. Ohut ja heijastamaton suojakalvo on varma valinta puhelimen näytön suojaksi, jos etsit täydellisesti istuvaa ja huomaamatonta suojausta puhelimesi näytölle. Kalvo läpäisee valoa, mutta samalla se minimoi heijastukset. Suojakalvo kiinnittyy näyttöön helposti, mutta kestävästi eikä jätä poistettaessa näyttöön liimajälkiä. Todella laadukas PPF suojakalvo, jota käytetään myös ajoneuvojen maalipinnan suojaukseen,  suojaa puhelimesi näyttöä paremmin kuin useat muut suojakalvot. PPF suojakalvon kanssa puhelimen sormenjälkitunnistin toimii normaalisti.

Tarvitsetko suojakalvon/näyttösuojan eri puhelimeen, Apple Watchiin tai iPadiin 
Kalvoja saatavilla esimerkiksi näihin merkkeihin:
Apple, Samsung, Huawei, LG, One Plus, Flip…

Laita s-potilla viestiä, niin teemme kalvoja myös tilauksesta.info@cotec.fi
Toimitusaika n. 3-5 arkipäivää.