Toyota Auto Finland Oy

Toyota Auto Finland Oy

Referenssi 11/2020

Toyota Auto Finland Oy

Yhteistyötä vuodesta 2015 – laatu tekemisen ytimessä

Olemme saaneet vuosien varrella olla mukana monessa mielenkiintoisessa Toyota Auto Finland Oy:n tilaamassa projektissa, kuten

  • erilaiset mainosteipit ja mainokset
  • teippaukset esittelyautoihin
  • opastekyltit, seinätekstit ja rekisterikilpi mainokset
  • myymälätilan valomainokset
  • messumateriaalit

Mieleenpainuvimpana projektina oli vuonna 2019 poptähti Alman kesäauton, uuden Toyota Corollan, yliteippaus PWF Limited Line teipillä limen vihreäksi. Juuri tätä Alman tyyliin sopivaa ”häiritsevän” väristä ylivetoteippiä oli sinä vuonna maailmassa vain rajattu määrä saatavilla.

PWF Limited Line Atomic Lime – väri täynnä energiaa ja elinvoimaa

Saatavuus vuonna 2019 maailmanlaajuisesti vain 60 rullaa
Atomic Lime erottui räikeän kirkkaana vihreän keltaisena värinä.
Tuloksena oli ”häiritsevä” väri, jossa yhdistyvät dynaamisuus ja urheilullinen keveys.
Cotec Oy on näiden laadukkaiden PWF teippien ainut maahantuoja Suomessa ja ainut Limited Line teippien asennuspaikka koko maassa.

Kuljetaan avoimin silmin ja etsitään ratkaisuja

Cotecilla me haastamme itseämme aina uudelleen ja uudelleen tarkoituksena löytää ja kaivaa esille ongelmien ydin. Graafinen suunnittelutyö tehdään monesti tietokoneen ääressä ja suora kontakti lopputuotteeseen jää pois.
Suunnittelijat eivät välttämättä itse näe ajoneuvoja ollenkaan ja näin ”oikeat” muodot voivat jäädä huomaamatta. Tämä saattaa johtaa haasteisiin päivittäisessä työssä, joista teippareiden pitää yrittää selviytyä. Meillä Cotecilla suunnittelu ja toteutus kulkevat käsi kädessä ja tuotteet räätälöidään ammattitaidolla tapauskohtaisesti. Näin meillä on ollut samalla mahdollisuus auttaa löytämään uusia ratkaisuja ongelmakohtiin. Palvelumme on kokonaisvaltaista! Yhteistyössämme on ollut tärkeää, että näemme itse tuotteet paikan päällä ja työstämme tämän jälkeen mainosmateriaalit oikeaksi, juuri jokaiseen kohteeseen sopivaksi.

”Toyota Auto Finland Oy:lle se puolestaan tarkoittaa samalla kustannustehokkuutta.
Teiltä saa suunnitelmat, toteutuksen ja toimituksen! Samalla meillä on mahdollisuus säästää, koska palvelu on kustannustehokasta.”, kiteyttää Toyota Auto Finland Oy:n myyntivastaava Piia Pärssinen.

Jatkuvaa kehitystä molemmin puolin

Matkan varrelle on mahtunut monta uutta haastetta. Jatkuva kehittäminen on yhtenä osana toimintaamme ja näin myös Toyotalla, missä jatkuvan parantamisen filosofia kirjoitetaan isolla myös yrityksen arvoihin.

Mikään prosessi ei ole täydellinen – aina on tilaa parannuksille, innovaatioille ja kehitykselle eli kuten Toyotalla sanotaan: There is always a better way.

”Jos jotain risuja haluan antaa, niin osassa asioita on kestänyt ajallisesti ja myös joitakin virheitä on sattunut matkan varrella, mutta toki se on inhimillistä!”, jatkaa Piia jo kohdatuista haasteista.

”Suurin etu taatusti on se, että toimitte vuokralla tiloissamme ja varaosien mukana taataan sujuvat ja nopeat toimitukset suoraan liikkeisiin. Eli helppous, nopeus ja vaivattomuus. Myös kustannustehokkuus ehdoton plussa eli teiltä saa suunnitelmat, toteutuksen ja toimituksen! Edukkuus hinnoissa senkin myötä.
Ja ammattitaitoa löytyy.”

”Lähes kaikkeen mitä olemme hoksanneet kysyä, teiltä on tullut ehdotusta ja tarjousta ja toteutus on ollut onnistunut. Ehdoton plussa on myös joustavuutenne eli jälleenmyyjät voivat tilata myös suoraan teiltä ja voitte laskuttaa heitä, ilman välikäsiä. Ja ihanat tyypit 😊. Kanssanne on helppoa ja kivaa asioida.”, tiivistää Piia yhteistyöstämme.

Mikähän haaste meitä odottaa seuraavaksi?

Piia Pärssinen
External Service Provider
Sales Development & Suppor
Toyota Auto Finland Oy